Voor aan het plafond, in het zwart en het wit.

Meet Sunny Susan

€1749,- 

Exclusief btw

Sunny Susan is ontworpen voor aan het plafond en zorgt met licht van 1.000 lux verticaal ervoor dat je productiever aan het werk gaat, vrolijker bent en ‘s nachts veel beter slaapt. 

Op voorraad, levertijd binnen twee weken (tot twee exemplaren). 

Voor ieder interieur

Het hoogwaardige design van Sunny Susan zorgt ervoor dat dit model in ieder interieur en aan ieder plafond past. Afgeronde hoeken, de beste kwaliteit en een stevige look & feel zorgt voor een luxe uitstraling.

Gezond licht binnen

Niet zo maar een daglichtlamp, maar een biodynamische. Dat betekent dat Sparckel ervoor zorgt dat je op ieder moment van de dag de juiste hoeveelheid licht krijgt. Essentieel in een tijd waar we meer binnen dan buiten zijn. 

Hoe het werkt

Sparckel is dynamisch daglicht. Dat wil zeggen dat je de stekker in het stopcontact steekt en vervolgens de hele dag kan genieten van de zon, maar dan binnen. Maar je kunt ‘m ook zelf bedienen met de bedieningsring. Een positief effect op je energieniveau, je stemming en je slaapgedrag. Met alle gevolgen van dien!

Technische specificaties

Met zo min mogelijk extra energie maximaal effect voor je gezondheid: energielabel A! Sparckel kan de hele dag met je meedraaien. Meer weten over de technische specs? Download de factsheet!

Light as a service

We streven naar een vitaler Nederland en licht is daar een grote speler in. Daarom bieden we Sparckel aan als een dienst. Vanaf €10,- per persoon, per maand heb je al een Sparckel op de werkvloer staan. Voor jezelf, je collega’s of je cliënten! Neem contact op voor meer informatie.