Op het werk verbetert Sparckel productiviteit en stemming. Daardoor worden medewerkers vitaler.

Wetenschappelijk onderzoek bij een grote verzekeraar laat significant positief verschil zien! 44 mensen ontvingen 9 maanden lang het effecten van Sparckel, en wat blijkt? Ze slapen beter ‘s nachts en presteren beter overdag. Mooi toch? Zie ook onze uitgebreidere Blog hierover.

Bron: Chrono@Work, Universiteit Groningen.

Jolly James
Bright Brenda
Sunny Susan

Wat onze klanten vertellen

Klanten vertellen ons dat ze ‘s avonds meer zin hebben om iets eerder te gaan slapen. En dat ze langer en dieper slapen. Daarmee begin je meer uitgerust aan de dag. Je hebt er meer zin in! En je staat meer op aan. Er komt in kortere tijd meer werk uit je handen. Er is meer focus. Je hebt meer inspiratie voor innovatie. Je concentratie is hoger, want je slaaphormoon blijft overdag laag. De dips na de lunch en einde middag zijn weg. Aan het einde van een succesvolle dag heb je nog energie over voor thuis. De balans tussen werk en privé neemt toe.

 

Kunnen we jullie helpen?

  • Met kennisdeling: de basis van Licht, de Mens, gezond licht Techniek,
  • Een uitgebreidere workshop voor draagvlak en kennisdeling,
  • Diensten om jullie lichtkwaliteit te meten of berekenen,
  • Een Sparckel demonstratie & uitproberen?

Een implementatie is makkelijk en de investering gunstig.

Met drie Sparckel’s in een kantoor kun je een BrightZone creëren, verplaatsbaar of op te hangen door de eigen technische dienst.

We bieden ‘extra gezondheid met licht als een dienst’. Vanaf €10,- per medewerker per maand. 

Bestaande klanten

Louwers IP advocaten, Auping, High Tech Campus, VeiligheidsregioFryslan, Thermo Fischer, TU/e, Weebers vastgoed advocaten, OVG & EDGE tech, Mycronic, Nationale Nederlanden, Evers, iL-projects, Pharmi.

Thuis werken

Voor de thuiswerker is de Jolly James heel geschikt. Die werkplek voldoet ineens wel aan de arbo-norm van licht. En, je investeert in de duurzame inzetbaarheid van mensen.