Op het werk verbetert Sparckel productiviteit en stemming. Daardoor worden medewerkers vitaler.

Bron: Chrono@Work, Universiteit Groningen.

Bestaande klanten zijn: Louwers IP advocaten, Auping, High Tech Campus, VeiligheidsregioFryslan, Thermo Fischer, TU/e, Weebers vastgoed advocaten, OVG & EDGE tech, Mycronic, Nationale Nederlanden, Evers, iL-projects, Pharmi.

Klanten vertellen ons dat ze ‘s avonds meer zin hebben om iets eerder te gaan slapen. En dat ze langer en dieper slapen. Daarmee begin je uitgeruster vol energie aan de dag. Je hebt er meer zin in! En je staat meer op aan. Er komt in kortere tijd meer werk uit je handen. Er is meer focus. Je hebt meer inspiratie voor innovatie. Je concentratie is hoger, want je slaaphormoon blijft overdags laag. De dips na de lunch en einde middag zijn weg. Aan het einde van een succesvolle dag heb je nog energie over voor thuis. De balans tussen werk en privé neemt toe.

Mogen we jullie organisatie ook helpen, met:

  • Een kennismaking: de basis van Licht, de Mens, gezond licht Techniek,
  • Een uitgebreidere workshop voor draagvlak en kennisdeling,
  • Een Sparckel demonstratie & uitproberen?

 

Een implementatie is makkelijk en de investering gunstig.

Met drie Sparckel’s in een kantoor kun je een BrightZone creëren, verplaatsbaar of op te hangen door de eigen technische dienst.

We bieden ‘licht als een dienst’.

Voor thuiswerker is de Jolly James heel geschikt. Die werkplek voldoet ineens wel aan de arbo-norm van licht. En, je investeert in de duurzame inzetbaarheid van mensen.